11.08.2020

Умови роботи магазину (угода користувача)

Користувача угода

Дана користувальницька угода, далі “Угода”, укладається між Інтернет-магазином “Лент і Декор”, що має адресу в мережі Інтернет https://oksanalenta.com.ua/, далі “Інтернет-магазин” або “Сайт”, та користувачем послуг Інтернет-магазину, далі “Покупець”, та визначає умови придбання товарів через Сайт.

  • РЕЄСТРАЦІЯ КОРИСТУВАЧА
  • 1.1. Реєструючись та/або оформлюючи замовлення на сайті Покупець погоджується із цими умовами.
  • 1.2. Особисті дані Покупця не надаються третім особам, але зберігаються для надання послуги з продажу товарів, представлених на нашому сайті. Інтернет магазин https://oksanalenta.com.ua залишає за собою право використовувати дану інформацію з маркетинговою метою (аналіз даних про продаж товарів, сегментація клієнтів, аналіз відвідуваності сайту, розсилка клієнтам).

1.3. Реєструючись на сайті https://oksanalenta.com.ua, Покупець погоджується надати достовірну та точну інформацію про себе та свої контактні дані.

1.4. В результаті реєстрації Покупець отримує логін та пароль, за безпеку яких несе відповідальність. Покупець також несе відповідальність за всі дії під своїм логіном та паролем на сайті https://oksanalenta.com.ua. У разі втрати реєстраційних даних Покупець зобов’язується повідомити про це нам.

1.5. Покупець має право запросити, змінити чи видалити свої особисті дані. Для цього Покупцеві необхідно заявити відповідну вимогу, направивши її на відповідну контактну адресу, вказану на сайті, або зателефонувавши за вказаним на https://oksanalenta.com.ua, якщо іншого самостійного способу запиту, зміни чи видалення персональних даних не передбачено технічними можливостями сайту.

  • ПРИЙОМ І ОБРОБКА ЗАМОВ
  • 2.1. Замовлення приймаються за допомогою https://oksanalenta.com.ua
  • 2.2. Якщо замовлення зроблено за допомогою сайту в робочий час (понеділок-п’ятниця з 10.00-17.00), представник інтернет-магазину підтверджує оформлення замовлення протягом години на електронну пошту покупця.

2.3. Після розміщення замовлення Покупець отримує повідомлення на вказану при реєстрації електронну адресу про те, що його замовлення прийняте автоматичною системою управління замовленнями і незабаром на вимогу покупця з ним зв’яжеться представник Інтернет-магазину для уточнення деталей, якщо покупець зазначає при оформленні замовлення «не передзвонювати » представники сайту не переривають.

2.4. Покупцеві в робочий час (понеділок – п’ятниця) протягом 1 робочого дня з моменту оформлення замовлення, приходять реквізити та сума до оплати у вигляді смс-повідомлення на зареєстрований покупцем моб номер телефону.

3 . Інформація про товар

3.1. Товар представлений на сайті через фото-зразки, що є власністю Інтернет-магазину.
3.2. Кожен фото-зразок супроводжується текстовою інформацією: , ціною та описом товару.
3.3. На прохання Покупця менеджер Інтернет-магазину зобов’язаний надати (телефоном або за допомогою електронної пошти) іншу інформацію, необхідну та достатню, з погляду Покупця, для ухвалення ним рішення про купівлю товару.
3.4. Вказана на сайті ціна товару може бути змінена Інтернет-магазином в односторонньому порядку.

3.5. У разі зміни ціни товару, замовленого Покупцем, менеджер Інтернет-магазину при першій нагоді інформує про це Покупця (телефоном або електронною поштою) для отримання підтвердження або анулювання замовлення. При неможливості зв’язатися з Покупцем це замовлення вважається анульованим.

  • Порядок придбання товару
  • 4.1. Покупець має право оформити замовлення на будь-який товар, представлений на Сайті. Кожен товар може бути замовлений у будь-якій кількості за умови наявності даного товару у Продавця. Замовлення може бути оформлене самостійно на сайті.
    4.2. в телефонному режимі та через e-mail  сайт замовлень не приймає.

4.3. За відсутності товару на складі менеджер інтернет-магазину зобов’язаний повідомити про це Покупця за умови відмітки покупця в коментарі до замовлення “за відсутності товару передзвонити. (по телефону або за допомогою електронної пошти). Якщо покупець не поставив цю відмітку, магазин мимоволі замін не робить, а робить повернення грошових коштів в повному об’ємі за отсутсвующий товар, вказавши це у бланке-заказа.

4.4. Покупець має право відмовитися від замовленого товару у будь-який час до його оплати, повідомивши про це інтернет-магазин в тіл режимі в робочий час сайту з 10 00-18 00. . Телефони вказані на сайті

4.5. Броня за неоплачене замовлення зберігається за закаом покупця в течії 2 робочих днів з моменту оформлення замовлення на сайті.

Доставка і приймання-передача товару

5.1. Доставка товару, замовленого в інтернет-магазині, в погодженій кількості і асортименті, здійснюється службою доставки по території України.

5.2. Витрати по доставці товару оплачуються Покупцем по тарифах, вказаних на Сайті в розділі “Оплата” і “Доставка” .

5.3. Відправка замовленого товару робиться у в течії 3-х робочих днів з моменту повідомлення покупця про оплату замовлення.

5.4. Фактом приймання товару Покупцем є отримання товару в отделния транспортних компаній.

Оплата товару

6.1. Способи оплати товару вказані на Сайті в розділі “Оплата” і “Доставка”.

6.2. Товар оплачується тільки в гривнах.

Повернення товару

7.1. Покупець має право відмовитися від штучного товару (товар, які не відрізується від загального метражу, а продається поштучно : декоры, фурнітура, упаковки товару, який на сайті продається штуками шт) після його отримання впродовж 14 календарних днів. Повернення товару належної якості можливе у разі, якщо збережені його товарний вид, споживчі властивості, а також документ, що підтверджує факт і умови купівлі вказаного товару (бланк-замовлення ).

Впродовж цього періоду Покупець зобов’язаний сповістити менеджера магазину письмово або по

 тел050-573-20-60 про бажання повернути товар або через форму повернення товару на сайті. Форма повернення тут.Написати заяву на повернення товару, зробити відправку товару за даними вказаним сайтом .

7.2. Покупець не має права відмовитися від товару належної якості, що має індивідуально-певні властивості, якщо вказаний товар може бути використаний Покупцем, що виключно придбаває його.

7.3. При відмові Покупця від товару інтернет-магазин повертає йому грошову суму, сплачену за товар, за вирахуванням суми витрат інтернет-магазину, пов’язаних з доставкою товару Покупцеві і вивезенням товару від Покупця із заява повернення товару, не пізніше, ніж через десять днів з дня пред’явлення Покупцем відповідної вимоги.

7.4. Товар , який не відповідає опису сайту може бути повернений Продавцеві, в даному випадку доставку товару оплачує Продавець, у встановлені сайтом терміни.

ДОСТАВКА І ОПЛАТА

8.1 Умови оплати і доставки товарів Покупцеві регламентуються розділом “доставка і оплата”.

Післяплати немає. тільки 100 плата по реквізитах :

при оплаті онлайн ФОП Дренгаль О. В. Р/р UA223052990000026006021204871, МФО банку 305299

при оплаті через смс- рахунок ФОП Кутейко С.І. Р/р UA173052990000026003031219149, МФО банку 305299

Призначенні платежу- плата за замовлення і його номер.

Про оплату повідомляти тіл/Вай. 050-573-20-60.

Бронь позицій без оплати 2 дні . Якщо в цей період оплата не поступила, замовлення автоматично відміняються і товар повертається в продаж.

При оплаті просимо вказувати в призначенні платежу № Вашого замовлення . Після сплати, для швидшого зарахування грошей, дуже просимо повідомляти у вайбер повідомленні або смс- повідомленні на тіл ( вказаний в смс- рахунку) – ПІБ ( як в замовленні) або його номер, сума і час оплати, фото чека оплати або скрин платежу, без цих даних, замовлення на складання не передаємо.

На Ваше повідомлення про оплату в теч. 1 робочого дня, ми ОБОВ’ЯЗКОВО відправляємо повідомлення, в якому підтверджуємо зарахування оплати і повідомляємо ориєнт. дату складання і відправки Вашого замовлення.

Збираємо і відправляємо Ваше замовлення в теч 1-3 раб днів згідно графіку відвантажень ( розміщеного на сайті на потоковий робочий тиждень), в моменти пікового навантаження на магазин, терміни обробок замовлень можуть бути збільшені, обов’язково попереджаємо в рядку, що біжить, на сайті.

Відправка замовлень тільки після зарахування платежу на р/з нашого магазину.

В день передачі Вашого замовлення на склад в складання – Вам приходить смс з номером ТТН.

Якщо у Вашому замовленні є виробництво магазину, відправка замовлення може бути затримана на 1-2 робітників дня, у зв’язку з виробничою необхідністю ( друк, різання, лазерна вирізка, вирубування ). Якщо відбувається затримка у відправці замовлення, магазин обов’язково попереджає у вйбер режимі, вказавши причину затримки .

Відстежування номерів ТТН : Укрпошта на слід рабоч. день з 9-10 ранку, Нова пошта в день відправки після 19-20 00.

Доставка замовлення за рахунок Покупця по тарифах транспортних компаній що діють на момент отримання замовлення.

8.2. Покупець розуміє про можливість виникнення ситуації, при якій на доставку знадобиться більше 5 робочих днів (відсутність вільних машин, що доставляють замовлення інтернет-магазину, та ін.) або доставка буде взагалі тимчасове неможлива. При цьому Інтернет магазин https ://oksanalenta.com.ua не переймає на себе ніяких зобов’язань по відшкодуванню яких-небудь збитків Покупця, пов’язаних з несвоєчасним постачанням замовлення транспортними компаніями.

Якщо Покупця не влаштовують терміни постачання і обробки замовлення після оплати (до трьох*робочих днів), він має право відмовитися від замовлення.

9. Процедура повного повернення грошових коштів по відміні замовлення.

9.1 Якщо сплачене замовлення не поступило на складання, то покупець в праві по попередньому соглосованию з продавцем, відмінити замовлення і запросити повне повернення грошових коштів.

9.2 Процедуру повернення денеж. засобів оформляють тільки після надходження грошей на р/з підприємства, через :

-автоматичну процедуру повернення грошей з р/з підприємства на реквізити покупця ( через формування заявки на повернення від ФОП Дренгаль О.В. до працівників банку)

-якщо ця процедура неможлива, покупець в праві запросити повернення грошових коштів, оформивши заяву на повернення ( і виславши його ФОП Дренгаль О.В. на вказані реквізити)

Форма заяви

ФОП Дренгаль О В

ПІБ споживача ___________

Паспорт серія______ номер ________

Телефон ____________________

ЗАЯВА НА ПОВЕРНЕННЯ коштів по відміні замовлення №) гривень__________коп.

Прошу повернути кошти на такі реквізити:

Номер банківської картки

ІПН Номер рахунка

(IBAN) назва банку __________________________________________________________________

ПІП ( отримувача)

від “____”_______________ 20___ року

Фото або скрин цієї заяви просимо вислати, зручним для вас способом ( тел, електрона пошта, тел/вайбер)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.